СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 07.03.2019

Інспектор РЕМ дякує за допомогу колег

Працівники АТ «Житомиробленерго» відвідали свого колегу з житомирського РЕМ, який наразі перебуває в Інституті раку, міста Києва. Інспектор з технічного аудиту Сергій Михайлович Кравченко вже переніс складну операцію, яка тривала біля 9 годин. Тепер на Сергія чекає курс хіміотерапії. Разом з ним у палаті постійно знаходиться його мама Кравченко Галина Олексіївна.
Біда прийшла раптово - невтішний діагноз і , як наслідок, потреба у великій сумі коштів на операцію і подальше лікування. Але на одинці із бідою Сергія не оставили колеги по роботі. Зібрали певну суму коштів і попросили долучитися колег з інших РЕМ. 
Слід зазначити, що кошти на лікування Сергію Кравченку також виділило Правління АТ «Житомиробленерго» і  Профспілка.   Особливою підтримкою виявилося волевиявлення працівників ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», які долучилися до акції оголошеної АТ «Житомиробленерго». Вони також  перераховували Сергію кошти на операцію. Суттєву фінансову підтримку родині Кравченків надали Перший Віце-президент  Микола Валерійович  Куєвда та Старший Віце-президент ТОВ «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» Ігор Олександрович Судак.
«Ми єдина злагоджена команда, єдина енергетична сім’я, яка не залишає сам на сам своїх у біді», - зауважив керівник АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета.
Кошти , які було зібрано станом на 5 березня було передано родині Кравченків під час відвідування. Збір коштів триває. Так як Сергій говорити ще не може, його мама від них обох передавала доземний уклін усім, хто долучився до допомоги.

Добрі справи