СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 06.03.2019

Подяка за підтримку спорту

Неперсічна подія для міста Житомира відбулася на початку березня у місті  Житомирі -  вперше відбувся  відкритий Чемпіонат міста Житомира й одночасно 2-й етап Кубка України з фігурного катання на роликових ковзанах. 
Площадку для проведення всеукраїнських змагань 50-ти  віртуозів - спортсменів із шести міст України надало АТ «Житомиробленерго». Саме площадка  спортцентр «Енергія» приймала учасників на роликових ковзанах.  До речі, в цьому ж залі регулярно тренуються юні житомирські спортсмени.

Чемпіонат відбувся під керівництвом Міністерства молоді та спорту України та Української федерації роликового спорту, за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та відділення Національного олімпійського комітету України в Житомирській області.
Приємно, що за сприяння розвитку фігурного катання на роликових ковзанах та вагомий внесок у розвиток та популяризацію цього виду спорту АТ «Житомиробленерго» отримало подяку від Житомирської міської ради,  а також від Української федерації роликового спорту.

Добрі справи