СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 26.02.2019

Сердечна подяка зігріла у лютневі холоди.

Працівники АТ "Житомиробленерго"  отримали подяку від своїх маленьких підшефних - вихованців Денишівського навчально-реабілітаційного центру за постійну увагу до їхніх потреб, за допомогу та підтримку. 

"Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров'я дітей. Ваша участь в утриманні та вихованні маленьких українців є проявом почуття мудрості, людяності, щорості та небайдужості", - написала у тексті подяки директор закладу Г.М.Шпак. До подяки додали теплих слів із добрими побажаннями, які відносяться до усіх праівників АТ "Житомиробленерго".

Як повідомлялося раніше, працівники АТ "Житомиробленерго" влаштували  збір коштів під час колядування, кошти направлено на необхідні речі, в яких мали потребу вихованці Денишівського навчально-реабілітаційного центру. Крім цього на початку лютого для них було подаровано новий проектор для навчання та дозвілля.

 

Добрі справи.