СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 14.02.2019

За розкрадання електроенергії доведеться заплатити здоров’ям

Сучасний світ пропонує багато різних технічних ноу-хау, які начебто допомагають зекономити той, чи інший ресурс.  Але іноді, так звані «добродії»,  пропонують  щось, що не є нічим іншим, як приладами для крадіжок електроенергії. І тут вже йдеться не про заощадження, а про злочин.  Окрім того, що такі прилади рано чи пізно виявляються працівниками Житомиробленерго за допомогою сучасного обладнання, що несе за собою великі суми штрафів та масу додаткових проблем. Ці  прилади дуже шкодять людському організму та усьому живому поруч, про що продавці цих приладів мовчать. Єдиним легальним способом заощадити кошти за споживання електричної енергії є багатозонний лічильник, за допомогою якого електроенергія, спожита  у ночі, коштує вдвічі дешевше. 

Вплив електромагнітних пристроїв на біологічний організм нещодавно дослідили вчені з Українського інституту екології. Висновки говорять самі за себе. «Постійний вплив цього ЕМ-випромінювання на людський організм може привести до важких захворювань», - застерігають вчені  Інституту.

Кожен вирішує для себе сам, чи сплатити за електроенергію й спати спокійно, чи красти і при цьому мати неспокій через свої неправомірні дії та страх виявлення цього факту й подальші наслідки, у тому числі пов'язані зі здоров’ям.