СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 31.01.2019

Кол-центр АТ «Житомиробленерго»- це зручність, швидкість, доброзичливість!

Кол-центр АТ «Житомиробленерго» був створений 01.03.14 року з метою покращення обслуговування споживачів електричної енергії. До 1 січня 2018 року працівники Кол-центру  надавали  консультації з питань електропостачання, а також приймали покази лічильників, консультували з питань законодавства у сфері енергетики, реагували на звернення про відсутність електропостачання, аварійні ситуації, якість електропостачання,  скарги, питання з приєднання до електромереж компанії тощо. Зателефонувати до кол-центру можна за багатоканальним телефонним номером: 0412 40-21-50. Слід зазначити, що відповідно до Постанови НКРЕКП від 12.06.18р. за № 373, спеціалізація консультацій    кол-центру АТ «Житомиробленерго» дещо змінилася – відтепер консультації щодо електропостачання мають надаватися кол-центрами постачальних організацій.

За минулий рік надійшло 341 847 звернень споживачів області, тобто середньомісячно телефонувало 28487 абонентів, а середньодобово надходило близько 950 дзвінків — це кількість звернень у штатному режимі і на сьогодні. Під час аварійних чи планових відключень та у кінці місяця, коли споживачі масово передають покази лічильників, кількість звернень сягає 6 тис. за добу.

З питань субсидій і пільг до кол-центру у минулому році звернулося 2583 людини. Бувають дзвінки до операторів кол-центру, які не мають жодного відношення до компетенції АТ «Житомиробленерго». Таких дзвінків у 2018 році налічується 2713. З питань безперебійності електропостачання було біля  73 тис. звернень, багато з них припадало на періоди аварійних відключень, які відбувалися через пошкодження електромереж внаслідок стихій, які вирували Житомирською областю у січні, лютому, квітні, липні, вересні та грудні.  Покази лічильників операторам кол-центру передали у 2018 році більше 208 тисяч раз. Є випадки, коли люди телефонують аби просто поспілкуватися й пожалітися на долю. Але дуже прикро стає від того, коли людина, під час розмови,  зневажливо відноситися до оператора, дозволяє собі образи, нецензурні вислови, не зважаючи навіть не те, що усі розмови записуються та зберігаються, а також не розуміючи того, що оператор не відключає абонента, не виконує особисто роботи по відновленню електропостачання, але робить усе можливе, аби прийняти заявку, передати її оперативно виконавцям.

Іноді, через завантаженість багатоканальної телефонної лінії особливо в період передачі показників, коли люди масово звертаються до кол-центру, виникає вимушена затримка відповіді оператора. Аби уникнути очікування у черзі дзвінків, абонентам необхідно не чекати останнього дня місяця, а передавати покази з 20-го числа поточного місяця цілодобово.

Начальник Кол-центру АТ «Житомиробленерго» Алла Ляшук зазначає: «Зважаючи на те, що робота фахівців кол-центру має таке велике навантаження (на 10 робочих місць), сподіваємось, що у розмові абоненти будуть дотримуватись лаконічності та вести її по суті питання, уникаючи образ. Маємо надію на розуміння того, що працівники кол-центру лише приймають та реєструють звернення щодо відсутності та якості електропостачання, а вирішують проблеми безпосередньо спеціалісти відповідного РЕМ».