СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 10.01.2019

Ляльковий театр влаштував справжнє свято для дітей працівників Товариства

За встановленою традицією, щороку на Новорічні свята профспілковий комітет «Житомиробленерго» вітає діток працівників районів електромереж, відділів та служб Товариства з Новим роком і Різдвом Христовим подарунками з смаколиками. От і напередодні 2019 року більш ніж 1700 хлопчиків і дівчаток віком до 14 років отримали очікувані вітання і гарний настрій від того що про них пам’ятають і поважають не тільки тато і мама, а і їх начальники, адже цукерки, печиво і інші солодощі виявилися дуже смачними.

Але радість малечі, як виявилось, була подвійною поскільки окрім подарунків до них завітали казкові герої. За сприяння Голови Правління і його матеріальній підтримці, профком Товариства уклав угоду з обласним театром ляльок, артисти якого відвідали всі, навіть найбільш віддалені райони електромереж, з виставою-казкою «Снігова Королева».

Для діток з віддалених районів це було перше знайомство з справжніми артистами і ляльками, які вміють розмовляти, рухатись, сміятись та плакати.

За відгуками батьків радості від побаченого, отриманих емоцій і запитань «а як ….?» і «коли вони ще приїдуть ?»  хватило не на один тиждень.

Та і самим батькам сподобалось, що про їх дітей у такий спосіб профком та керівництво Товариства проявили турботу, адже, за виробничими проблемами та домашнім клопітом татові чи мамі, буває вкрай важко знайти вільну годину щоб відвести дітей в Житомир чи Київ на лялькову виставу. Тому і пропонують, запровадити нову традицію і хоча б раз на рік дарувати малечі казку в майбутньому.

За професійну майстерність і даровану малюкам радість профспілковий комітет висловлює подяку керівництву обласного театру ляльок та артистам, які приймали участь у виставі.

Добрі справи