СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 22.12.2018

Урочистості з нагоди Дня енергетика

22 грудня, у самий короткий день року, традиційно святкують своє професійне свято працівники АТ «Житомиробленерго». Виражаючи солідарність з нашими бійцями, які щоденно ризикують життям захищаючи мир і спокій в країні, житомирські енергетики вирішили обмежитися тільки урочистою частиною, а святкувати будуть, коли настане мир на всій території держави. Урочистості розпочалися з вшанування Гімну України. 
Голова Правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета привітав трудовий колектив з професійним святом! Подякував за роботу і за гарні результати, наголосивши при цьому, що цей 2018 рік був дуже складним.
З нагоди Дня енергетика керівник енергокомпанії нагородив 9 працівників Товариства нагрудним знаком «Почесний енергетик Житомирщини», 8 працівників «За заслуги в розвитку енергетики Житомирщини», 91 працівника нагородили Почесною грамотою АТ «Житомиробленерго», 2 працівників Почесною Грамотою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, 32 працівники отримали «Подяки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України». За багаторічну сумлінну працю у Товаристві присвоїли почесне звання “Ветеран праці АТ "Житомиробленерго" 64 працівникам.
Нова нагорода – корпоративна відзнака – медалі «За особистий внесок» було вручено 5 працівникам.
Заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута привітав енергетиків й вручив подяки і грамоти від обласної адміністрації та обласної ради. 
В енергокомпанії працюють енергетики, які не з чуток знають, що таке війна. 30 учасникам АТО Олексій Шекета вручив пам’ятні подарунки – смартфони, а єдинії жінці-воїну, яка також поїхала захищати країну на східних кордонах, контролеру Новоград-Волинського РЕМ Лесі Зіневич Голова Правління АТ «Житомиробленерго» подарував пральну машину. Під час урочистостей військовослужбовець Леся Зіневич вручила керівнику енергокомпанії нагороду від 14 ОМБр за постійну допомогу і підтримку воїнів-захисників.
Завершилися урочистості гімном «Житомиробленерго». Працівники АТ «Житомиробленерго» вітають зі святом всіх, хто причетний до енергетичної сфери України!