СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 14.12.2018

До відома юридичних споживачів

У відповідності до вимог Закону України «Про ринок електричної енергії», про відокремлення функцій розподілу та постачання електричної енергії, починаючи з 01.01.2019 року АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО  «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» ПРИПИНЯЄ свою діяльність з постачання електричної енергії.

З 01.01.2019 року АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО  «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» буде здійснювати свою діяльність як оператор системи розподілу на території Житомирської області виключно з надання послуг з розподілу електричної енергії.

Всім споживачам – юридичним особам, електроустановки яких, приєднані до електричних мереж з договірною потужністю понад 150 кВт., крім бюджетних установ незалежно від розміру договірної потужності, які  згідно Закону України «Про ринок електричної енергії»  повинні купувати електроенергію за «вільними цінами» необхідно ТЕРМІНОВО обрати Постачальника електричної енергії, який на підставі отриманої ліцензії буде здійснювати господарську діяльність з постачання електричної енергії та укласти з ним договір про постачання електричної енергії споживачу. Постачальник електричної енергії повинен мати укладений договір електропостачальника про надання послуг з розподілу електричної енергії з  АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» та повідомити його про намір постачати електроенергію споживачу в установленому договором порядку.

У разі, якщо споживач не укладе договір з Постачальником електричної енергії, з 01 січня 2019 року постачання електричної енергії буде неможливим.