СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 14.12.2018

Регулятор запевняє- тарифи для населення у І і ІІ кварталах залишаться незмінними

Керівник Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Оксана Кривенко на своїй сторінці соцмережі Fаcebook заявила, що тарифи для населення у І і ІІ кварталах нового року змінюватися не будуть. Зокрема пані Кривенко написала: 

"Завтра на засіданні НКРЕКП плануємо розглянути питання затвердження прогнозованої оптової ринкової ціни електричної енергії на 2019 рік.

Прогнозоване зростання вартості електричної енергії для промислових та інших споживачів в І та ІІ кварталі 2019 року складе лише 2%, що набагато менше індексу цін виробників та індексу інфляції.

Зазначена ціна електроенергії буде діяти до 01 липня 2019 року, - до дати запровадження повномасштабного ринку електричної енергії.

(!) Наголошую, ціна на електричну енергію для населення залишається незмінною."