СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 04.12.2018

В Житомирі у зв'язку з реконструкцією ЛЕП обмежується електропостачання будинків на початку кількох вулиць

Згідно плану капітального будівництва АТ "Житомиробленерго" на 2019 рік  18.10.2018 року з метою забезпечення якості на надійності електропостачання розпочато роботи по технічному переоснащенню повітряної лінії напургою 0,4 кВ  від ТП-303,  від якої отримують електропостачання споживачі на початках  вулиць  Б. Тена, Князів Острозьких, Гоголівської та Івана Мазепи. Дані роботи передбачають заміну опор, винесення приладів обліку на фасади будинків та заміну проводів  на самоутримні ізольовані, що також сприятиме підвищенню рівня електробезпеки в місті, так як самоутримні ізольовані проводи мають значні переваги при експлуатації в порівнянні з оголеними проводами, що застосовуються для електропостачання. Збільшена їх стійкість та міцність на відміну від оголених проводів, які при обривах ставали надто небезпечними для оточуючих. Інформацію про виконання даних робіт розміщено  на офіційному сайті Товариства у терміни, визначені чинним законодавством України.
Роботи виконуються виключно в робочі дні (з понеділка по п'ятницю) в період з 9-00 до 18-00. Завершення робіт заплановано  до 21.12.2018 року. 

АТ "Житомиробленерго" перепрошує за незручності, та дякує за розуміння!