СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 30.11.2018

XVIII Чемпіонат України з міні-футболу

27 листопада 2018р. у м. Чернівці розпочалися групові зустрічі  XVIII Чемпіоната України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній, в якому прийняли участь 14 команд.

Команда Житомиробленерго в перший день  змагань здобула  перемоги у матчах з командами  Чернігівобленерго та Хмельницьобленерго з рахунками 2:0 та 7:0 відповідно.

28 листопада 2018р. у зустрічі з Рівнеобленерго команда Житомиробленерго перемогла з рахунком 3:0.

Підсумок гри, що відбулася 29 листопада 2018р.,  Сумиобленерго - Житомиробленерго 1:1.

30 листопада 2018р. відбулися фінальні ігри.

У чвертьфіналі наша команда  перемогла  Херсонобленерго з рахунком 2:0 та вийшла в полуфінал, де поборола команду Сумиобленерго з рахунком 3:0.

Чемпіон турніру визначився у зустрічі Житомиробленерго з переможцем пари Чернівці-Прикарпаття (0:2).

У фіналі команда Житомиробленерго перемогла команду Прикарпаттяобленерго 3:1 та четвертий раз поспіль здобула золото  Чемпіонату України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпанійій.

Найкращим нападником Чемпіонату визнано Тараса Тарасюка, який працює інспектором в Житомирському РЕМ, який є капітаном команди "Енергія". Тренує команду Микола Подраний.

Найкращим нападником визнано Тараса Тарасюка, який працює інспектором в Житомирському РЕМ.