СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 15.11.2018

Підвищення кваліфікації працівників Житомиробленерго

АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» - це компанія, для якої її працівники становлять найбільшу цінність. Від професіоналізму персоналу залежить як безперебійність та якість електропостачання в Житомирській області і тим самим забезпечення життєдіяльності населення та організацій, так і забезпечення електробезпеки. Тож організувати належним чином робочі місця, навчити працівників, удосконалювати знання і навички, забезпечити усім необхідним спецодягом і засобами захисту – це завдання є  одним з пріоритетних для Товариства.

Службою підготовки персоналу та технічними службами  АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» щорічно розробляються навчальні плани і програми для  перепідготовки, підвищення кваліфікації робітників та підвищення кваліфікації спеціалістів.

Навчання та підвищення кваліфікації проводиться за курсовою формою навчання у Навчальному пункті Товариства за наступними робітничими професіями:

  • електромонтер з експлуатації розподільних мереж;
  • електромонтер з експлуатації електролічильників;
  • електромонтер оперативно-виїзної бригади;
  • електромонтер з ремонту повітряних ліній електропередачі;
  • електромонтер з ремонту апаратури релейного захисту та автоматики - електромонтер з обслуговування підстанцій;
  • електрослюсар з ремонту устаткування розподільних пристроїв;
  • контролер енергонагляду.

Слід зазначити, що виробничі підрозділи також забезпечені вищевказаними програмами індивідуального навчання електромонтерів III, IV,V груп (розрядів) кваліфікації.

За участі фахівців Держпраці в Житомирській області проводяться курси з перепідготовки і атестації робітників за професією ”Стропальник” у Навчальному пункті Товариства.

За 10 місяців поточного року 325 працівників Товариства  пройшли навчання, перепідготовку та підвищили кваліфікацію.

66 керівників та спеціалістів підвищили кваліфікацію:  39 з них в  диспетчери РЕМ, інженери та техніки  ВТГ, інспектори підвищили кваліфікацію у навчальному пункті Товариства. Також для 27 працівників відбулося підвищення кваліфікації в спеціалізованих навчальних закладах, таких як  ЦПК Міненерговугілля,  КПІ імені І.Сікорського, НУ ”Львівська політехніка”.

Також підвищили свою кваліфікацію 259 робітників. З них 223 в Навчальному пункті Товариства, решта в інших навчально-курсових комбінатах. Пройшли перепідготовку 33 робітники за професією «Лісоруб»-6 розряду. Підвищили кваліфікацію в НКК ВП «Вінницяелектротехнологія» три особи.

Також Товариством було проведено семінари для керівників та працівників, які працюють безпосередньо зі споживачами, а також для  працівників кол-центру.

Своєрідним екзаменом з перевірки умінь та знань можна вважати регулярні змагання бригад розподільчих мереж, які проводяться серед працівників РЕМ Житомиробленерго. Фінальний етап   змагань відбувся на початку червня 2018 року. Після регіональних змагань, до фінальних потрапили бригади Житомирського, Коростенського, Бердичівського та Новоград-Волинського РЕМ. Крім умінь та навичок, енергетики демонстрували знання з охорони праці, також враховувався час виконання тих чи інших робіт. Усі бригади, які потрапили до фіналу були нагороджені наборами інструментів, які неодмінно знадобляться у щоденній роботі. У 2018 році переможцями стали працівники Житомирського РЕМ.

Усі ці заходи спрямовані на розвиток енергокомпанії, на забезпечення її кваліфікованими кадрами, що є надважливим як для Товариства, так і для кар’єрного зростання працівників.