СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 12.11.2018

З добром та світлом до людей!

У наш час благодійна допомога має вирішальне значення для тих хто її потребує. Не може існувати світ без благодійників, тих, хто надає підтримку і простягає руку допомоги. АТ «Житомиробленерго» - підприємство, яке не тільки забезпечує якісне та безперебійне електропостачання споживачів в Житомирській області, але й багато робить добрих справ.
З початку розгортання бойових дій на східних кордонах України, компанією «Житомиробленерго» ведеться постійна робота у напрямку забезпечення українських бійців найнеобхіднішим. Постійно виявляються їхні потреби, так як житомирські енергетики вже давно подружилися з нашими воїнами. Працівники Товариства на чолі з Головою Правління Олексієм Шекетою регулярно приїжджають до них на передову й передають з рук в руки те, що просили бійці. За роки проведення АТО та ООС бійцям передавалися медикаменти, засоби зв’язку, засоби й обладнання для ремонту техніки, генератори, продукти харчування, теплий одяг, взуття,  планшети, будівельні матеріали, автомобілі, запчастини та ще багато інших необхідних речей. Ремонтувалася енергокомпанією техніка, надавалася допомога пораненим. За 10 місяців поточного  року Товариством на потреби АТО було направлено майже 150 тис.грн.

Турбується енергокомпанія і за дітей. Надається допомога дітям-інвалідам, підтримується дитячий спорт, направляються кошти для діток, які потребують лікування. Крім цього трудовий колектив опікується дітками, що виховуються в будинках – інтернатах, щороку на зібрані працівниками кошти закуповуються іграшки, книжки, одяг, фрукти та солодощі для малечі.

Енергетики -  то ті, хто несе електричне світло людям, але є ті, хто несе людям духовне світло. Благодійна допомога також направляється на потреби тих, хто про це цілодобово дбає- релігійним громадам. 
Житомирськими енергетиками було створено благодійний фонд «Енергетик Житомирщини», який опікується тими, хто роки життя присвятив розбудові енергетичної галузі на теренах області, людям, які передали свої навички та знання молоді, знаходяться на заслуженому відпочинку й  потребують допомоги на лікування. 
Підтримка надається також і ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Минулого року допомогли встановити пам’ятник героям-ліквідаторам, цього року також виділили кошти ліквідаторам для поїздки до місць «бойових дій» з невидимим ворогом, аби вони могли вшанувати пам’ять загиблих.
Крім цього трудовим колективом АТ «Житомиробленерго»  постійно організовуються акції по збору коштів працівникам та членам їхніх родин, котрі потребують допомоги на проведення дорогих операцій чи лікування.  Люди підставляють міцне плече своїм товаришам. Окрім матеріальної допомоги вони отримують потужну моральну і духовну  підтримку, бо відчувають, що вони не залишені  на одинці з проблемою, бо є ті, які завжди готові підтримати.
Підтримуються Товариством ініціативи з розвитку спорту,  культурні програми. Існує багато інших добрих справ до яких долучається  АТ «Житомиробленерго».