СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 08.11.2018

Підбито підсумки роботи за 9 міс

7 листопада, під головуванням Олексія Шекети, в Олевському РЕМ  відбулася виїзна виробнича нарада по підведенню підсумків роботи  АТ “ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО”  за 9 місяців поточного року, в якій прийняли участь начальники РЕМ. Обговорювалися питання щодо особливостей роботи в умовах функціонування ринку електричної енергії, що тягне за собою суттєві зміни у принципах роботи обленерго, адже постачання електроенергії споживачам до функцій Товариства не належитиме  більше.   Запланували низку важливих заходів. Також приділялася увага забезпечення відповідного рівня якості електроенергії, обговорювалися стан охорони праці та  заходи по запобіганню крадіжок електроенергії  та обладнання. Зосередили увагу на причинах незадовільних показників деяких РЕМ, які також вплинули на результати рейтингу. Визначилися з найкращими серед РЕМ, та тими, хто зайняв за результатами рейтингу останні місця: перше місце посів Коростенський, друге Пулинський, а третє – Бердичівський РЕМ. Серед аутсайдерів – Баранівський - 22, Ружинський - 23, та Коростишівський - 24 місце.
Учасники наради мали змогу оцінити умови праці працівників Олевського РЕМ, які значно покращилися, адже нещодавно за ініціативи Голови Правління Житомиробленерго тут було зроблено гарний ремонт приміщень.