СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 06.11.2018

Універсальну послугу з постачання електроенергії в Житомирській області надаватиме ЖОЕК

Як повідомляє Житомирська обласна енергопостачальна компанія, відповідно до Постанови  НКРЕКП №1268 від 26.10.18р.  постачальником універсальних послуг на території Житомирської області визначено ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ». Тобто компанія ЖОЕК обслуговуватиме усіх побутових та малих непобутових споживачів, приєднана потужність яких становить до 150кВт.

Як повідомлялося раніше, керівництво АТ "Житомиробленерго" ініціювало проведення наради з представниками облдержадміністрації та райдержадміністрацій та ОТГ щодо роз'яснення нових умов постачання електричної енергії відповідно до Закону України "Про ринок електричної енергії"  та  як результат направлене звернення щодо внесення змін до Закону: http://www.ztoe.com.ua/news.php?id=1215