СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 09.10.2018

До уваги побутових споживачів!

Повідомляємо вам, що з 11 червня 2018 року набрали чинності Правила роздрібного ринку електричної енергії, які затверджені постановою НКРЕКП України від 14.03.2018                № 312 (далі - ПРРЕЕ).

Припинення та відновлення постачання електричної енергії

Відповідно до п. 4.12 ПРРЕЕ рахунок за спожиту електричну енергію необхідно оплатити протягом 10 робочих днів від дня отримання рахунка, але не пізніше 20 календарного дня.

Споживачу слід чітко розуміти, що у разі несплати або неповної оплати за спожиту електричну енергію у встановлений термін, постачання електричної енергії може бути припинено через 10 робочих днів після попередження споживача (п. 7.5 ПРРЕЕ).

Відновлення електроживлення електроустановок споживача здійснюється протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості після оплати споживачем заборгованості та витрат на здійснення робіт з припинення та відновлення електроживлення електроустановки споживача(п. 7.12 ПРРЕЕ).

Передача показів засобів обліку

Для того, аби передати покази лічильника вчасно, споживачі електричної енергії в Житомирській області можуть обрати найзручніший із запропонованих АТ «Житомиробленерго» шляхів.

Тож самостійно передати покази лічильника можна, скориставшись одним з запропонованих варіантів:

  • на офіційному сайті АТ «Житомиробленерго» www.ztoe.com.ua, користуючись послугою «Ваш рахунок»;
  • зателефонувавши до Кол-центру за телефоном: (0412) 40-21-50 (цілодобово);
  • користуючись смартфоном, через мобільний додаток "Ваш рахунок", ознайомитися з його роботою можна за посиланням (додаток у вигляді банера є  на офіційному сайті Товариства).

Укладання графіка погашення заборгованості

Відповідно до пункту 4.24 ПРРЕЕ у разі виникнення у споживача заборгованості з оплати за спожиту електричну енергію сторони за взаємною згодою укладають договір щоло реструктуризації заборгованості та укладають графік погашення заборгованості.

  • Укладення сторонами та дотримання споживачем узгодженого графіка погашення заборгованості не звільняє споживача від оплати поточного споживання електричної енергії.