СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 05.10.2018

Михайлу Григоровичу Дробному 70 років!

07.10.2018 року виповнюється 70 років з дня народження колишнього директора з питань охорони праці „Житомиробленерго” Дробного Михайла Григоровича.

За ці роки пройдено багато: навчання в Житомирському технікумі механічної обробки деревини, служба в Радянській Армії, початок роботи електромонтером 4 розряду Житомирських електромереж у далекому 1967 році і закінчення праці директором з питань охорони праці Товариства. Загальний стаж роботи у Компанії Михайла Григоровича склав 48 не простих років.

Професіоналізм вищого ґатунку, ерудиція та знання своєї справи, відданість професії, людяність та порядність - ось основні якості нашого ювіляра. На теперішній час багато працюючих у Компанії вважають Михайла Григоровича своїм учителем та наставником і дякують йому за енергетичну науку.

Мудрості вже не займати, досвід просто зашкалює, тіло ще бадьоре і майже молоде, а душа сповнена любові і співпереживання!

Від щирого серця вітаємо з 70-річним ювілеєм! Бажаємо дуже міцного здоров’я, щоб вистачило до столітнього ювілею, сили і волі, щоб зміцнювати себе фізично і духовно! Бажаємо поваги від колег і знайомих, безмірної любові близьких і рідних людей, а ще захоплення в очах оточуючих! Нехай життя грає всіма барвами веселки і дарує Вам найкращі дні, в яких не буде поспіху і суєти, стресів і тривог, а будуть тільки тепле сонце, бездонне небо, ліс і поле ніжної зелені, де ласкавий вітерець цілує Вас і обіймає!

Хай з Вами завжди будуть поруч люблячі діти і непосидючі онуки, приносячи в Ваш будинок незабутні емоції і душевну теплоту!