СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 13.09.2018

Знову водій вантажівки заподіяв шкоди енергетикам

В  Житомирській області почастішали випадки, коли водії транспортних засобів  врізаються автомобілями в опори електропередачі. У ситуаціях,  коли вони спричиняють ДТП на трасі, то можуть ще сказати що винний хтось інший, але ж у даному випадку, опори не перебігають дорогу і не кидаються самі  під колеса. Страждають не тільки енергетики через  нанесені збитки, але й споживачі, через відсутність електропостаяання.

11.09.2018 р. о 17 год 30 хв до Бердичівського РЕМ  поступила інформація про збиту опору в с. Осиково.  Після прибуття бригади ОВБ на місце події було виявлено  збиту опору на ПЛ-0,4 кВ  автомобілем DAF-95 у селі Осиково. У термін менше ніж за дві години, з моменту поступлення інформації  про подію,  бригада ОВБ відновила  електропостачання споживачів, які проживають у селі Осиково. Наступного дня працівники Бердичівського РЕМ провели роботи по заміні пошкодженої опори.