СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 11.09.2018

Волонтерський рух Житомиробленерго отримав відзнаку міноборони

Держава відзначила волонтерський внесок Житомиробленерго медаллю Міноборони «За сприяння Збройним Силам України». Під час нагородження почесною відзнакою, яку вручив радник міністра оборони Дмитро Грищенко, Олексій Шекета, звернувшись до трудового колективу енергокомпанії зазначив: «Це - наша спільна нагорода! Як люблячий син України, дякую Вам за ту підтримку, яку Ви завжди надавали, що повірили мені, коли ми збирали необхідне для бійців і їхали на передову. Ми везли із собою душевне тепло і підтримку, якої дуже потребують там в окопах. Ми повинні й далі продовжувати цей волонтерських рух , який ми ведемо».

Починаючи з початку розгортання бойових дій біля східних кордонів України, працівники Житомиробленерго згуртувалися навколо допомоги українським бійцям. У той час не вистачало ні військового одягу, ні взуття. Аби зарадити цьому у квітні 2014 року працівники Житомиробленерго віддали свій одноденний заробіток, а на виручені кошти придбали по 500 комплектів одягу, шкіряних берців, а також 100 спальних мішків, на прохання бійців компанією закуплялося різноманітне обладнання й передавалося військовим частинам. Такий був початок волонтерського руху житомирської енергокомпанії, що постійно і активно підтримує синів України, які не шкодуючи життя, захищають Батьківщину. Благодійна допомога енергокомпанії зосередилася майже виключно на потребах ЗСУ. Підтримку надавали також працівникам товариства, яких було мобілізовано у зону бойових дій. Окрім техніки, яку у порядку мобілізації було надано українській армії, енергокомпанією в зону проведення АТО та ООС було передано три автомобілі, які пристосовані для пересування у складних умовах бойових дій. Перший автомобіль від Житомиробленерго у зону проведення АТО особисто привіз голова Правління Олексій Шекета. Увесь цей час оголошувалися акції серед працівників Товариства. Працівниками і Товариством закуповувалися теплі речі, обладнання, засоби зв’язку, електрокабель, набори для ремонту техніки, генератори, запчастини, планшети, будівельні матеріали, медикаменти, продукти харчування та багато інших необхідних речей. Зібрану допомогу кілька років поспіль на фронт доправляла група працівників Житомиробленерго на чолі з Олексієм Шекетою. Не тільки для того, аби адресно доставити її саме тим, хто її потребує, але й поспілкуватися з бійцями, подарувати сердечне тепло, побути в їхніх умовах, відчути їхні потреби, запевнити, що про них дбають і цінують їхні подвиги. Навіть випічку готували самісінько перед від’їздом енергетиків-волонтерів у зону проведення АТО, аби встигнути доставити її свіжою, аби хлопці згадали смак дитинства і рідного дому. Налагодилася співпраця з волонтерськими організаціями, зокрема з ГО «Волонтери Полісся». Допомогу житомирські енергетики надавали пораненим бійцям АТО, а також допомагали дітям бійців АТО поїхати за кордон на відпочинок. Окремої уваги заслуговує той факт, що бригади житомирських енергетиків два рази виїжджали до зони АТО, аби відновити електропостачання бійцям, тим самим покращити їхні умови побуту, встановлювали трансформаторні підстанції, все необхідне везли із собою, підтверджуючи лозунг Житомиробленерго: «З добром та світлом до людей».

Добрі справи