СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 05.09.2018

Працівникі Олевського РЕМ просять долучитися до акції по допомозі електромонтеру подолати хворобу.

Колектив Олевського РЕМ просить працівників АТ “Житомиробленерго”  долучитися до збору коштів на лікування електромонтеру ДВПС і ОПО Козловцю Олександру Яковичу. Олександр народився 1978 р, в Олевському РЕМ працює з травня 2017 року, неодружений, дітей немає  проживає з мамою пенсіонеркою.

22 серпня Олександру було проведено термінову операцію у відділенні торакальної хірургії КУ “Обласна клінічна лікарня ім. Гербачевського”.  На один день на лікування потрібно від 1500 до 2000 гривен. Необхідно щоб хворий знаходився на лікуванні щонайменше ще 9 днів. На жаль таких грошей у Олександра і його родини немає і нажаль він не являється членом лікарняної каси.  Працівниками Олевського РЕМ в переддень проведення операції було зібрано і передано мамі Олександра 4900 грн., збір коштів продовжується.

Збір коштів здійснює прес-секретар компанії та начальник Олевського РЕМ.