СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 13.06.2019

Як забезпечується робота енергообладнання у спекотні дні

Спекотні літні дні, не тільки важко переносяться людиною – це не аби яке випробування навіть для міцного енергетичного обладнання. Тому працівники Житомиробленерго завчасно готуються  аби запобігти можливому виведенню цього обладнання  з ладу. Підготовка розпочинається ще з зими. До настання спеки енергетики перевіряють рівні оливи в обладнанні, справність обдуву трансформаторів, готуються теоретично бути готовими до дій в надзвичайних ситуаціях шляхом проведення протипожежних тренувань. 
При настанні літа персонал АТ «Житомиробленерго» регулярно викошує та прибирає порослі зелених насаджень на територіях підстанцій та охоронній зоні повітряних ліній, проводить позапланові обстеження електроенергетичного обладнання на предмет стану маслонаповненого обладнання та обдуву. На початку періоду  жнив оперативний персонал діє якомога швидше при ліквідації пошкоджень для уникнення виникнення пожеж на сільськогосподарських полях.
АТ «Житомиробленерго» просить населення відноситись відповідально до посилення протипожежної безпеки не тільки поблизу електроенергетичного обладнання, а й в цілому в повсякденному побуті.