СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 20.11.2018

Допомоги потребують два електромонтери з експлуатації розподільних мереж

Трудові колективи Коростишівського і Малинського РЕМ одночасно звернулися з проханням допомогти колегам - електромонтерам з розподільних мереж  Олександру Батюку та Анатолію Клименку  одужати після тяжких хребетних травм , які вони отримали в ситуаціях, не пов'язаних з роботою. 

Обидва енергетика наразі перенесли складні і операції на хребцю й потребують подальшого лікування, реабілітації та відновлення функцій. На Олександра Батюка (Коростишівський РЕМ), 1976р.н., очікує ще одна операція.  У родині колеги з Малинського РЕМ А.Клименка виховується дитина -інвалід.Обидві родини витратили багато коштів на операції, й просять допомогти.

АТ "Житомиробленерго" оголошує збір коштів серед трудового колективу Товариства  для допомоги Олександру Батюку та Анатолію Клименку.

Збір коштів здійснює Камерон Л.С, а також начальникі Коростишівського та Малинського РЕМ.