СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 01.08.2018

Діти працівників повернулися з чудового відпочинку

Веселими, засмаглими та оздоровленими повернулися 50 дітей  працівників АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» зі Скадовська, де відпочивали майже три тижні у дитячому таборі «Чемпіон». Чверть із них – діти з багатодітних родин.
Для керівництва енергокомпанії на чолі з  Головою Правління Олексієм Шекетою та профспілкової організації Товариства, яку очолює Ігор Літвін, турбота про працівників та їхніх дітей, завжди є важливим питанням і тому щорічно організовується такий відпочинок та вишукуються фінансові можливості.
Приємних вражень та спогадів у дітлахів вдосталь, адже під час відпочинку малюки відвідали Скадовський дельфінарій,  двічі відвідали аквапарк. Діти були забезпечені п’ятиразовим різноманітним і корисним харчуванням. Кожного дня для дітей влаштовувалася дискотека, спортивні ігри та різноманітні конкурси. Напевно, запам’ятається всім організована екскурсія, де бажаючі мали змогу покататися на конях. Захоплюючим для багатьох була і участь в роботі драматичного гуртка, під час якої учасники мали змогу відчути себе справжніми акторами у виставі. До речі, завдячуючи відповідальному ставленню керівництва табору та вожатих, не було жодного випадку, який би  мав  негативний вплив на дітей і міг викликати хвилювання батьків. 
Контроль за перебуванням дітей у таборі та поверненням дітей додому здійснювався  безпосередньо головою профспілки Ігорем Літвіним, адже відвідав їх, щоб на власні очі переконатися, що організація відпочинку здійснюється чудово. До табору і назад дітей доставили комфортабельним автобусом.
В серпні місяці продовжується сезон також  для родинного відпочинку та оздоровлення працівників АТ «Житомиробленерго» на базі відпочинку в Залізному Порту, тож всі бажаючі  матимуть змогу набути нових приємних вражень і зміцнити своє здоров’я на березі Чорного моря.