СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 25.07.2018

Спортсменів з обмеженими можливостями забезпечили спортивним взуттям

АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» завжди заохочує своїх працівників до занять спортом. Для цього створюються гарні умови і як результат – високі досягнення і перемоги команд енергокомпанії на всеукраїнських змаганнях. Тож, правління компанії,  на чолі з Олексієм Шекетою, із розумінням відноситься до прагнень людей випробувати сили у змаганнях.

Тож на звернення Фонду соціального страхування підтримати інвалідів праці й допомогти їм прийняти участь  у VI Всеукраїнській спартакіаді, яка проходитиме під девізом «Сила духу», Житомиробленерго закупило спортивне взуття для 10  її учасників.

Чудово й те, що  люди з обмеженими можливостями тренуються й змагаються. Вони популяризують не тільки здоровий спосіб життя. Своїм прикладом вони демонструють іншим що усе можливо, що життя прекрасне і багато чого залежить від усвідомлення людини хто вона є і її прагнень. Вони вже переможці, тому що не здаються, і це неабиякий поштовх для здорових людей досягати своїх цілей і займатися спортом.

Спартакіада відбудеться з 10 по 14 вересня, тож бажаємо її учасникам із Житомирської області перемог!!!