СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 12.07.2018

Син головного інженера Брусилівського РЕМ потребує нашої допомоги

Андрію Суслу, сину головного інженера Брусилівського РЕМ Сусла В.І., лікарі встановили невтішний діагноз: лейкемія. Для лікування хвороби потрібні значні кошти, яких родина наразі не має. АТ "Житомиробленерго" оголошує акцію по допомозі Андрію Суслу на проведення лікування. Номер карти мами Сусло Наталія Андріївна 5168 7572 8656 9753.

Крім того, дуже необхідна кров 2+ (чоловіки віком до 40 років!)

Кров необхідно здавати у Житомирському обласному центрі крові (м.Житомир, вул. Кибальчича,16) з 8 до 12 години. При собі необхідно мати паспорт і ідентифікаційний код. Зробити експрес-аналіз на сумісність крові для Сусло Андрія Вікторовича (Житомирська обласна лікарня, гематологічне відділення). Кров не можна здати завчасно, необхідна "свіжа" у відповідний день, який буде визначатись по показниках проведення лікування. Просимо всіх, хто може бути донором бути напоготові протягом одного-двох тижнів. Будь-ласка повідомляйте свої координати на номер Тані Сусло 0966588582.

Хто має відповідну групу крові ознайомтесь з пам’яткою донора!