СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 27.06.2018

Профспілка Житомиробленерго працює для людей

Обласна профспілкова організація незалежних галузевих професійних спілок енергетиків України  ПрАт ЕК «Житомиробленерго» створена 26.11.2002 року.
Відповідно до своїх статутних  завдань профспілкова організація здійснює контроль за виконанням законодавчих та інших нормативних актів з охорони праці, за створенням у структурних підрозділах безпечних і нешкідливих умов праці,відповідних побутових умов для працівників,забезпечення їх засобами колективного і індивідуального захисту,спецодягом і спецвзуттям.
Профспілкова організація, за допомогою обраних трудовим колективом  цехкомів, здійснює контроль за виконанням в структурних підрозділах Товариства колективного договору,вносить пропозиції щодо усунення порушень вимог колективного договору і двосторонніх зобов’язань  з  охорони  праці  , залученні винних в допущенні порушень посадових осіб до відповідальності.
Надає свої висновки щодо ступеня вини потерпілого при складанні акту про нещасний випадок, якщо виникають конфлікти між потерпілим і власником.
Також профспілка здійснює контроль за відповідністю технологічних процесів машин ,механізмів  і інших засобів виробництва,які експлуатуються, вимогам безпеки праці і в необхідних випадках ставить питання про припинення робіт там, де створилася небезпечна ситуація  для життя та здоров’я працюючих.  Приймає участь у роботі комісій з розслідування нещасних випадків на виробництві, професійних захворювань і при необхідності дає свої висновки.
Профспілка  спрямовує свою діяльність також на розвиток культурно-масової, фізкультурно-спортивної та оздоровчої роботи на підприємстві:    щорічно організовує проведення таких свят, як  День Енергетика, Новий рік, 8 березня, День вишиванки, проводить робітничі спартакіади, спортивні турніри, а також організовує екскурсійні поїздки для працівників.
За рахунок профспілкової організації майже в кожному структурному підрозділі  обладнані спортивні кімнати, де працівники компанії проводять вільний час та займаються спортом (настільний теніс,фітнес,важка атлетика та інше). Профспілка   забезпечує участь футбольної команди «Енергія» в обласних та всеукраїнських турнірах з футзалу.
Проводить оздоровлення працівників та членів їх сімей в санаторно-курортних, оздоровчих  закладах та  дитячих літніх таборах. Працівники та члени їх сімей мають можливість оздоровитися та провести відпустку на базі відпочинку «Сімейний затишок» у с. Залізний порт. Для дітей  працівників під час літніх канікул  забезпечується відпочинок в дитячому оздоровчому таборі «Чемпіон» м. Скадовськ та в місцевих таборах відпочинку.