СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 11.06.2018

Пішов з життя Лещенко Андрій Михайлович

10.06.2018р.  перестало  битися серце  Лещенка Андрія Михайловича.

З глибоким болем колектив Житомиробленерго прийняв  звістку про раптову смерть людини, яку поважали за мудрість та щирість, професіоналізм і відповідальність.
Народився 28 липня 1967 року в м. Бердичів Житомирської області. В 1991 році, після звільнення з військової служби, закінчив Житомирський філіал Київського політехнічного інституту за  спеціальністю технологія машинобудування, металорізальні верстати та інструменти та отримав диплом інженера-електрика. З жовтня 1991 року по червень 1996 року служив в органах внутрішніх справ. 
До останнього дня життя його доля тісно і нерозривно пов'язана з впровадженням інформаційних технологій в електроенергетиці  Житомирської області. Свій трудовий шлях в «Житомиробленерго» він розпочав в червні 1996р. з посади заступника начальника відділу АСУ управління . З лютого 1999 року по листопад 1999 року працював провідним інженером відділу АСУ АТ «Житомиробленерго». В листопаді 1999 року був переведений на посаду начальника АСУ Житомирських електромереж. В лютому 2001 року був призначений заступником начальника відділу інформаційних технологій, а в жовтні 2002 року  - заступником начальника служби інтегрованих систем зв’язку. З квітня 2006 року по червень 2009 року працював провідним інженером-керівником групи в службі інформаційних технологій. З червня 2009 року призначений заступником начальника служби інформаційних технологій. 

Правління,  колектив АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» висловлюють слова глибокої скорботи дружині, дітям, рідним та близьким покійного. Ми сумуємо і пам'ятаємо його, він вічно житиме в наших серцях.