СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 04.06.2018

Фінальні змагання бригад з розподільчих мереж

У перший день літа на учбово-тренувальному полігоні АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО», який розташований базі Коростенського РЕМ, зібралися бригади енергетиків з чотирьох районів електромереж, аби позмагатися у майстерності та професійності. Цього року бригади розподыльчих мереж  Житомирського, Бердичівського, Коростенського та Новоград-Волинського РЕМ довели право бути у фіналі на відбіркових турах змагань, які відбулися раніше.

Змагання з професійної майстерності являють собою демонстрацію бригадами РЕМ знань, умінь, навичок, володіння інструментами, гасіння пожежі, дотримання всіх вимог правил безпечного виконання робіт, надання  невідкладної допомоги тощо. До того ж все це виконується з дотриманням часового регламенту. Члени комісії, які уважно стежать за кожним рухом  учасників змагань враховують як недоліки, так і застосування раціональних прийомів роботи, унікальних пристосувань або інструменту. Далі бали підраховуються членами комісії. Щільність результатів а інколи їх співпадіння на окремих етепах засвідчило надзвичайно високий професіоналізм учасників. Для визначення переможця необхідно було застосовувати додаткові чинники зазначені у Положенні про проведення змагань. Голова комісії  змагань - директор з питань охорони праці Віталій Дем’янюк зазначив: «Все чесно і прозоро. Перемагає найспритніший, найдосвідченіший, найпрофесійніший».

У змаганнях з професійної майстерності 2018 року перемогу здобув колектив Житомирського РЕМ. Друге місце посів Коростенський РЕМ, третє  й четверте Бердичівський та Новоград-Волинський РЕМ.

- Найголовнішою цінністю для Житомиробленерго є життя й здоров’я працівників, тому, життєво  важливо дотримуватися тих вимог,  володіти тими знаннями, не нехтувати правилами, які Ви всі сьогодні продемонстрували,  - сказав, під час нагородження переможців,  Голова Правління енергокомпанії Олексій Шекета.

За результатами змагань бригади учасники були нагороджені грошовими преміями та призами: комплектами інструментів та пристосувань для продуктивної праці.

Бригада Житомирського РЕМ стала кращою бригадою АТ „Житомиробленерго” і отримала перехідний кубок.