СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 24.05.2018

Провели заняття з електробезпеки зі школярами

Перед літніми канікулами фахівцями АТ«ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» було проведено низку профілактичних навчальних заходів з учнями шкіл Житомирської оболасті.
Щоб навчити дітей грамотно і чітко діяти в випадку виникнення надзвичайних ситуацій 18 квітня 2018 року в Житомирській  гуманітарній гімназії №1 було проведено День цивільного захисту. До проведення заходів Дня  було залучено фахівців служб і управлінь міста, які опікуються питаннями  безпеки життєдіяльності. Важливою проблемою, яка призводить до травматизму дітей і підлітків, пов'язана із впливом травмуючих чинників електроструму. 
Навчальне заняття на тему «Електробезпека. Порядок звільнення від дії електроструму» для учнів 9-х класів провів заступник начальника служби охорони праці АТ«ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» Фоменко Володимир Валерійович. Учні гімназії отримали інформацію щодо дії електричного струму на організм людини, а також профілактики враження електрострумом. Було продемонстровано порядок дії звільнення людини від дії електроструму та надання долікарняної допомоги
У рамках заходів „Всесвітнього Дня охорони праці„ працівники служби охорони праці провели заняття з електробезпеки дітьми Навчально-виховального комплексу №38 м.Житомир. Для дітей в доступній формі було доведено інформацію про користь електричної енергії та небезпеку, яку може спричинити дія електроструму у випадках недотримання елементарних вимог безпеки. Дітям роздано книжки „Небезпечна прогулянка”, продемонстровано відеофільми та мультфільми на тему „Електробезпека”. Подібні заходи відбулися в усіх районах області.