СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 08.05.2018

Зональні змагання бригад з розподільчих мереж

05 травня 2018 року у Житомирському РЕМ згідно наказу від 22.02.2018 року № 117 були проведені зональні змагання бригад електромонтерів з розподільчих мереж компанії за звання кращої бригади АТ “Житомиробленерго” 2018 року.

У змаганнях прийняли участь бригади Житомирського, Коростишівського, Радомишльського, Малинського, Хорошівського, Черняхівського районів електромереж.

Завдання для проведення змагань: - перевірка знань персоналу з питань ОП, ППБ, ПТЕ; - перевірка комплектації захисними засобами, інструментом та пристосуваннями; - заміна запобіжника ПК-10 кВ на учбовому КТП – 10/0,4 кВ; - монтаж відгалуження СІП на ПЛ-0,4 кВ з неізольованими проводами; - оцінка стану «потерпілого» та надання домедичної допомоги.

У ході виконання поставлених завдань кращими виявились працівники Житомирського РЕМ, які зайняли перше місце із загальною кількістю 232 бали.

По результатам зональних змагань найбільшу кількість балів набрали бригади: Житомирського РЕМ — 232 бали, Новоград-Волинського РЕМ — 215 балів, Коростенського РЕМ — 212 балів, та Бердичівського РЕМ — 197,5 балів.

Вище зазначені бригади візьмуть участь у фінальних змаганнях, які пройдуть на учбово-тренувальному полігоні Коростенського РЕМ у червні 2018 року.

Даний захід проводиться з метою підвищення рівня експлуатації розподільчих електромереж 0,4-10 кВ, поліпшення стану охорони праці у виробничих підрозділах, а також обміну досвідом серед виробничого персоналу Товариства.