СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 23.04.2018

Зональні змагання бригад з розподільчих мереж

20 квітня 2018 року у Овруцькому РЕМ згідно наказу від 22.02.2018 року № 117 були проведені зональні змагання бригад електромонтерів з розподільчих мереж компанії за звання кращої бригади ПрАТ «ЕК» Житомиробленерго» 2018 року.

У змаганнях прийняли участь бригади Овруцького, Лугинського, Коростенського, Ємільчинського, Народицького, Олевського районів електромереж.

Завдання для проведення змагань:

- перевірка знань персоналу з питань ОП, ППБ, ПТЕ;

- перевірка комплектації захисними засобами, інструментом та пристосуваннями;

- заміна запобіжника ПК-10 кВ на учбовому КТП – 10/0,4 кВ;

- монтаж відгалуження СІП на ПЛ-0,4 кВ з неізольованими проводами;

- оцінка стану «потерпілого» та надання домедичної допомоги.

У ході виконання поставлених завдань кращими виявились працівники  Коростенського РЕМ, які зайняли перше місце із загальною кількістю 212 балів.

Найкращі бригади із 24 районів електричних мереж, які будуть визначені згідно єдиного рейтингу за найбільшою кількістю набраних балів серед усіх учасників зональних змагань візьмуть участь у фінальних змаганнях, які пройдуть на учбово-тренувальному полігоні Коростенського РЕМ у травні 2018 року.

Даний захід проводиться з метою підвищення рівня експлуатації розподільчих електромереж 0,4-10 кВ, поліпшення стану охорони праці у виробничих підрозділах, а також обміну досвідом серед виробничого персоналу Товариства.