СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 16.04.2018

Футзальна спартакіада Житомиробленрего завершилася перемогою команди Управління.

13 квітня відбулися завершальні змагання турніру з футзалу серед працівників ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго». Під час турніру, гравці 19 команд викладалися на  сто відсотків.  Золото вибороли працівники управління компанії, а срібло дісталося команді Коростенського РЕМ. За третьє місце боролися команди Житомирського та Новоград-Волинського РЕМ. Житомиряни виявилися сильнішими і бронзові нагороди дісталися їм. Також визначили найкращих по номінаціях: 
Кращий захисник: Савченко Константин (Коростенський РЕМ)
Кращий воротар : Рудюк Ілля (Житомирський РЕМ)
Кращий нападник: Печень Володимир (Новоград-Волинський РЕМ)
Кращий гравець : Чудновець Дмитро (Управління)
Глядацькі симпатії: Прохоренко Юрій (Зарічанський РЕМ).
Підчас нагородження переможців  і призерів турніру, Голова Правління енергокомпанії Олексій Михайлович  Шекета відзначив важливість таких змагань у згуртуванні колективу, відзначив гарний рівень гравців та їхню майстерність як в забезпеченні енергопостачання  в області , так і в спортивних баталіях. Олексій Михайлович подякував  керівникам підрозділів, що віднайшли можливість для працівників прийняти участь у цих змаганнях. Також Олексій Шекета висловив подяку профспілці та  її голові Ігорю Олексійовичу  Літвіну за піклування про колектив та організацію змагань. Більше інформації про подію тут.
Слід зазначити, що команда «Топ -енергія»  з числа керівників Товариства також приймала участь у спартакіаді, але факультативно, без зарахування результатів до загальної таблиці. Команда показала себе дуже не погано, тим більше, що в них були хороші спаринг партнери. Тож змогли гарно підготуватися  до майбутнього Чемпіонату України «Топ-енергія 2018», який незабаром відбудеться.