СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 10.04.2018

Пішов у вічність колишній директор Романівського РЕМ

    

08.04.2018р.  перестало  битися серце  Василя Пантелейовича Пугача.
З глибоким болем колектив Товариства зустрів звістку про смерть людини, яку поважали за мудрість та щирість, професіоналізм і відповідальність.
Народився Василь Пантелейович  17 серпня 1941р. в селі Броварки, Глобинського району, Полтавської області.
Його доля тісно і нерозривно пов'язана з електроенергетикою, електрифікацією, могутнім поступальним розвитком нашого краю протягом 40 років. 
Як енергетик свій трудовий шлях розпочав техніком-електриком Дзерджинської мережної дільниці у 1966 році, яку  згодом очолив, потім працював  майстром і  згодом  заступником начальника РЕМ, який очолив у 1984 році. Свою любов до професії і свої знання передав синам, які пішли по батьківських стопах й очолюють Романівський та Баранівський РЕМ. 
Василь Пантелейович Пугач нагороджений відзнакою «Почесний енергетик Житомирщини».

Правління і трудовий колектив ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» висловлюють слова глибокої скорботи рідним та близьким покійного.