СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 30.03.2018

Стартувала футзальна спартакіада серед працівників Житомиробленерго

30 березня стартували змагання з футзалу у рамках спартакіади серед працівників Житомиробленерго. Цього року приймають участь 18 команд з РЕМ і одна команда з управління Товаритсвом. Уперше у цьому році  в змаганнях бере участь команда з числа керівників компанії "Топ - Енергія", але  результати ігор з цією командою не враховуватимуться у загальних підсумках.

Сьогодні у змаганнях взяли участь команди: Новоград-Волинського, Бердичівського, Олевського, Коростишівського, Радомишльського, Зарічанського, Любарського, Попільнянського РЕМ, команда управління та "Топ-Енергія". Результати першої гри гравців  "Топ-Енергія" і Зарічанського РЕМ -1:1.  Спостерігати за результатами всіх ігор можна на сторінці Турнір з футзалу.