СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 28.03.2018

Масштабна реконструкція ліній електропередачі в смт.Попільня

Аби електропостачання в смт. Попільня було не тільки безперебійним , але й  безпечним, енергопостачальною компанією «Житомиробленерго», за особистої ініціативи її керівника Голови Правління Олексія Михайловича Шекети,  було виконано великий обсяг робіт - проводились масштабні роботи по реконструкції ліній електропередач 0,4 кВ.  

За три місяці, завдяки  відповідальності до виконання поставлених завдань працівниками обленерго, механізованих колон та бригад Попільнянського РЕМ,   були виконані роботи  по реконструкції ліній електропередач  вулиць:  Мічуріна, Богдана  Хмельницького, Київської, Героїв Майдану, Горького, Сонячної, Пушкіна, Південної, Каштанової, К. Маркса, Миру, В. Шайдюка, Шевченка, 40-річчя Перемоги, Р.Щербатюка. Загальна протяжність замінених  ліній електропередачі складає майже 11,5 км. Слід зазначити, що в рази підвищить рівень електробезпеки для населення. 

Житомиробленерго не зупинятиметься на досягнутому й надалі, протягом поточного року, проводитиме роботи  по реконструкції  ліній електропередачі в смт.Попільня. 

Варто зазначити, що для проведення зазначених робіт Попільнянський РЕМ був змушений застосовувати відключення споживачів, що могло спричинити певні незручності. Житомиробленерго дякує мешканцям Попільні за терпіння та за  порозуміння того, що ці роботи проводились на благо всіх нас.

  

                                                      Начальник Попільнянського РЕМ

                                                      О. О. Ісько.