СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 22.03.2018

В Житомирському районі області за електропостачання відповідатиме новий начальник РЕМ

Голова Правління ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» Олексій Шекета 22 березня представив трудовому колективу Зарічанського РЕМ нового керівника – Микитенка Ігоря Сергійовича. До недавнього часу РЕМом керував Олександр Мамровський, який наразі працює заступником технічного директора енергокомпанії.
Ігор Микитенко, хоч і молодий, але  досвідчений фахівець, має вищі енергетичну
  та юридичну освіти. Розпочинав свій шлях енергетика в Компанії  у 2010 році з посади інспектора  інспекції енергонагляду Житомирського  РЕМ, яку згодом очолив. З 2012 року став заступником директора з економіки, енергозбуту та комерційних питань Житомирського РЕМ, а через 2 роки очолив Коростишівський РЕМ. Працював Ігор Микитенко заступником начальника  і в Малинському РЕМ, після чого у 2016 році очолив Олевський РЕМ. За час своєї роботи відзначився гарними результатами.