СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 27.02.2018

Обрали нового керівника профспілки

27 лютого відбулася звітно-виборної профспілкової конференції Обласної профспілкової організації ПрАТ “ЕК”Житомиробленерго». 
Конференція розпочалася звітом про проведену керівника профспілки Михайла Невмержицького за останні п’ять років.  Учасники конференції роботу профспілки в цілому визнали задовільною.
Серед питань порядку денного розглядали питання внесення змін до колдоговору Товариства, про які доповідала директор фінансовий Тамара Володимирівна Бабак, а також начальником відділу кадрів Тамарою Михайлівною Полевчук було повідомлено представників  колективу щодо Зміни і доповнення до правил внутрішнього трудового розпорядку Товариства, у зв’язку з набуттям чинності Закону України  “Про внесення змін до статті 73 кЗпП України щодо святкових і неробочих днів”, яким скасовано вихідний день 2 травня та встановлено 25 грудня вихідним днем.
Під час конференції було обрано голову профспілки на 2018 – 2023 р.р. – ним став заступник технічного директора з розподільчих мереж Літвін Ігор Олексійович, заступником обрано Невмержицького Михайла Миколайовича. Також обрали склад профкому. ;Голова Правління Олексій Шекета зазначив, що такі привілеї, які мають члени профспілки «Житомиробленерго» не має в жодній енергопостачальній організації. Це і можливість відпочити на базі енергокомпанії в Залізному Порту, і туристичні поїздки працівників по містам України. А те, що житомирська збірна  команда з футзалу «Енергія» тричі поспіль стала чемпіоном Чемпіонату України з міні-футболу серед аматорських команд енергокомпаній також пов’язано з піклуванням профспілки.
У конференції прийняв участь заступник голови центральної ради профспілок України  Сергій Борисович  Лісін, який  розповів про проблему в енергетичній галузі стосовно незадовільного рівня заробітної плати працівникам в енергопостачальних компаніях та про зусилля, які прикладаються організацією  для покращення ситуації.