СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 08.02.2018

Щодо підсумків відкритих обговорень

Для забезпечення безперебійного та якісного постачання електричної енергії споживачам Житомирської області, отримання ними послуг з електропостачання гарантованої якості, підвищення інвестиційної привабливості Товариства, забезпечення ресурсами, необхідними для обслуговування та відновлення власної технічної інфраструктури, ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» згідно з постановою НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866 (зі змінами та доповненнями до неї) «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» провело всі заходи, що передбачені процедурою (відкриті обговорення із залученням представників обласних органів виконавчої влади та громадськості, відкрите обговорення проекту рішення у приміщенні центрального апарату НКРЕКП із залученням представників обласних органів виконавчої влади, про що були оформлені протоколи, тощо), та звернулося до НКРЕКП із заявою щодо перегляду тарифів на розподіл та постачання електричної енергії з 01.04.2018р..

Нормативно-правові акти, що регулюють питання тарифоутворення  розміщені в системі інформаційно-правового забезпечення "Ліга:Закон" та Юридичній інформаційно – пошуковій системі "Законодавство", а також (Постанови НКРЕКП) оприлюдненi на офіційному веб-сайті www.nerc.gov.ua