СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 26.01.2018

За особисту мужність та самовідданість Правління Житомиробленерго оголосило подяку працівниці

Робота інспекторів та контролерів обленерго важлива і вимагає від працівників не тільки  спеціальних  знань та навичок, але й стресостійкості, наполегливості, вміння спілкуватися з людьми. Але, на жаль, іноді трапляються випадки, коли ні знання, ні навички, ні досвід не допомагають. Так в Коростенському РЕМ стався прикрий випадок: при виконанні своїх функціональних обов’язків споживач, якому  контролер енергонагляду Кукса Н.М. і електромонтер з експлуатації електролічильників Свинцицький О.М., мали відключити електропостачання через заборгованість,  повів себе дуже агресивно відносно працівників РЕМ та завдав значних тілесних травм 38 річній  жінці.
В результаті нападу Контролер Кукса Н.М.  отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та зазнала значних тілесних ушкоджень. 
На даний час в слідчому відділі Коростенського ВПГУНП в Житомирській області по факту заподіяння тілесних ушкоджень відкрите кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування. 
Працівники Житомиробленерго є основною цінністю для компанії. Професіоналізм та самовідданість професії – основні риси, які характеризують працівників Товариства. Правління ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго», на чолі з Олексієм Шекетою, оголосило  ПОДЯКУ  з виплатою грошової премії контролеру енергонагляду Куксі Н.М. за плідну працю, особисту мужність та самовідданість у справі захисту інтересів компанії.