СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 18.01.2018

Вихованці Денишівського інтернатного закладу привітали колектив Житомиробленерго зі святами

Давно вже стало традицією те, що під час новорічних і різдвяних  свят привітати колектив ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» приїжджають  вихованці Денишівського дошкільного дитячого будинку. Новий 2018 рік не став виключенням. Справжні хвилини радості подарували маленькі артисти своїми виступами.  Гарні і щирі  дітки, на долю яких змалку випали нелегкі випробування, черговий раз вразили своїми талантами та змогли доторкнутися до найглибших закутків душі у кожного присутнього на цьому виступі в актовому залі управління ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго». Голова Правління Олексій Шекета подякував за прекрасні виступи маленьких артистів, за тепло душі і щирість, за чудове свято, яке подарували діти  та запевнив, що Житомиробленерго  й надалі всіляко підтримуватиме дитячий денишівський заклад, й додав:  "Ви маленькі енергетики, тому що ви наповнюєте наші серця світлом! З вас можна брати приклад - наскільки щиро ви любите Україну!"
Працівники Товариства заздалегідь  готувалися до цієї події  та на зібрані працівниками Товариства кошти (більше 10 тис.грн)  придбали дітям подарунки. Це настільні розвиваючі ігри, іграшки, одяг, солодощі.   
Колектив ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» бажає вихованцям Денишівського дошкільного дитячого будинку міцного здоров’я  і щасливої долі!

Добрі справи