СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 29.12.2017

Бійці 26 бригади подякували за облаштування чергового кунга

На своїй сторінці в Фейсбук прес-служба Бердичівської 26 АБр від імені бійців подякувала керівнику і трудовому колективу Житомиробленерго за допомогу: переобладнання  чергового кунга для можливості обігрітися та перепочити біяцям в зоні проведення АТО : "ПрАТ "ЕК "Житомиробленерго" (голова Правління Олексій Шекета) обладнав для бійців 26 артилерійської бригади кунг, який одночасно зможе виконувати дві функції: можливість відпочинку у теплі бійців, що особливо важливо для них у зимові морози, та виконувати роль пункту управління під час навчань на полігоні та в зоні бойових дій."
Це вже друга подібна доброчинна справа ПрАТ "ЕК "Житомиробленерго", адже у жовтні організація передала вже бригаді три таких кунги. 
Всі роботи по обладнанню кунгу були виконанні безпосередньо у Бердичівському РЕМі.
Дуже приємно, що в Україні є люди, які розуміють, що війна за незалежність та суверенітет держави продовжується. Солдат, який перебуває на лінії оборони, вимушений воювати в польових умовах, де рівень комфорту, головним чином, залежить від нього самого. Тому така допомога є неоціненною у грошовому еквіваленті, але є безцінною з емоційного боку від бійця.
Людське вам дякуємо, друзі.
Тільки разом ми зможемо здолати ворога", - йдеться в повідомленні прес-служби 26 АБр.

Добрі справи