СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 29.12.2017

Пильність ніколи не буває зайвою

Надiйнiсть енергопостачання промислових i сiльськогосподарських пiдприємств, лiкарень, шкiл, дитячих садкiв i помешкань громадян напряму залежить вiд збереження у цiлостi електричних мереж. І саме тому сьогоднi ПрАТ "ЕК "Житомиробленерго" докладає максимум зусиль для протидiї розкраданню елементiв електричних мереж i енергетичного обладнання. Але окремi особи, керуючись бажанням наживи i нехтуючи iнтересами оточуючих, здiйснюють такi крадiжки, тим самим порушують робочий ритм пiдприємств i органiзацiй, вносять незручностi у приватне життя громадян, залишаючи їх домiвки без свiтла, тепла i води.

13.12.17р. о 2 год. 55 хв. з охоронних технічних засобів на мобільний телефон головного інженера  Пулинського РЕМ Сидорчука Ю.М.  надійшов сигнал  про втручання в роботу  КТП-81 в селі Новини.

Про вказану подію, Сидорчук Ю.М. одразу  повідомив чергового ГУНП України в Житомирській області та спільно з керівником ОДГ Слюсарем В.М., водієм Скаківським В.М. виїхали на місце розташування трансформаторної підстанції.

В 3 год. 20 хв. при з’їзді з  траси Київ-Чоп в напрямку с. Новини вказаними працівниками було помічено транспортний засіб (бус), який знаходився поруч з КТП-81. Однак, помітивши світло фар автомобіля працівників РЕМ, зловмисникам вдалося втекти в напрямку с. Залужне. Більш того, відстань між транспортними засобами становила понад 1 км.

Необхідно також зазначити, що прийнятими своєчасними заходами Сидорчука Ю.М., Слюсара В.М. та Скаківського В.М., крадіям не вдалося злити трансформаторну оливу не лише з КТП-81, а й з інших підстанцій, що мало місце в грудні 2016р. (злито трансформаторну оливу з 13-ти КТП).

Нажаль, працівники Пулинського відділення поліції прибули на місце пригоди лише після 4 год.