СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 22.12.2017

Колектив Товариства привітали з Днем енергетика

Традиційно 22 грудня трудовий колектив ПрАТ «ЕК«Житомиробленерго» відзначає своє професійне свято – День енергетика.
Управління компанії та всі РЕМ провели урочисті збори, під час яких, було нагороджено працівників Товариства подяками та грамотами від Міненерговугялля та Житомиробленерго. Керівник енергокомпанії  Олексій Шекета подякував всім за роботу і зазначив : «Як я Вам і обіцяв під час мого представлення на посаду Голови Правління Товариства,  що Ми будемо однією з кращих, або найкращою компанією, так воно і є - Житомиробленерго є найкращою компанією серед обленерго України.  Сьогодні  пишаємося цим і будемо все робити для того, аби тримати так і надалі». 
Заступник голови обласної держадміністрації Олексій Ясюнецький  привітав колектив житомирських енергетиків з професійним святом та оголосив подяку заступнику директора з енергозбутової політики Олегу Нагірняку. Грамотою Житомирської обласної ради нагороджений диспетчер ЦДС Роман Савчук.
Приємна несподіванка 2017 року – ВС Енерджі Інтернейшнл Україна започаткувала відзначення найкращих працівників енергокомпаній медаллю «За доблесну працю та особистий внесок». Такими медалями нагородили: старшого майстра  СПЛ Ігоря Горбатюка, майстра Чуднівського РЕМ Анатолія Прокопчука, електромонтера  з обслуговування підстанції Ольгу Козюн, електромонтера з експлуатації розподільчих мереж Коростенського РЕМ Станіслава Пархомчука, електромонтера з експлуатації розподільчих мереж Хорошівського РЕМ Юрія Степанчука. Така нагорода передбачає  грошову винагороду – 25 тис.грн. Нагороджено нагрудним знаком «Почесний енергетик Житомирщини» старшого диспетчера ЦДС Юрія Яницького, провідного економіста відділу ФКУ Галину Безшкуру.  
Були також вручені посвідчення «Ветеран праці»,  59 працівникам, які  більшу частину свого життя присвятили  роботі в енергокомпанії,  лишаються їй вірними та самовіддано працюють для забезпечення електропостачання.
Аби привітати зі святом та благословити завітали священики української православної церкви Київського патріархату. Також священнослужителі вручили "Благодарственную грамоту" Товариству і її керівнику Олексію Шекеті зі допомогу у будівництві церкви.