СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 18.11.2017

Kонференція трудового колективу ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго»

17 листопада відбулася  конференція  трудового колективу  ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго». Підчас  конференції підсумовували  виконання існуючого колективного договору, а також  розглядали зміни до нього.
В своєму виступі  Голова Правління Товариства Олексій Шекета запевнив делегатів конференції, що працівники енергокомпанії є основною її цінністю. Що правлінням  вишукуються любі можливості для підтримання достойного рівня заробітної плати,  аби зберегти колектив для компанії, яка ним опікується.
У конференції прийняли участь голова Профспілки Михайло Невмержицький, а  також голова Центральної ради Незалежних профспілок енергетиків України Валерій Погорілий, який зокрема доповідав делегатам про перспективи   підвищення заробітної плати з січня 2018року та про зусилля, які докладаються Центральною радою профспілок у напрямку захисту інтересів працюючих енергетиків.

Фінансовий директор Тамара Бабак  оголосила  зміни, які запропоновані до  колективного договору, наголошуючи на тому, що зміни вносяться тільки з метою  збільшення соціального захисту працівників енергокомпанії.

Серед запропонованих змін зокрема такі:

Надавати допомогу працівникам Товариства на поховання родичів (чоловіка, дружини, матері, батька, дітей) в розмірі 20% від мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня податкового року, одному з працюючих в Товаристві членів родини.

Працівникам товариства, які виховують дітей-інвалідів віком до 18 років надавати за погодженням з профкомом збільшено одноразову щорічну допомогу  на кожну дитину за рахунок коштів Товариства до Міжнародного дня інвалідів.   У зв'язку з особистим ювілеєм, виходячи з фінансових можливостей, преміювати працівників Товариства у розмірі, визначеному на засіданні Правління Товариства.  Ювілейною датою вважати 60 років з дня народження;

Доповнено  перелік додаткових оплачуваних відпусток: при  смерті батьків чоловіка чи дружини працівника  - 3 дні без врахування вихідних та інші зміни.

Присутні на конференції делегати проголосували за запропоновані зміни одностайно, новий колдоговір на 2017-2019рр. прийнято.