СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 01.11.2017

Навчили студентів надавати першу допомогу

Нещодавно  до класу технічного навчання Житомиробленерго  завітали  45 магістрів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій  Житомирського державного технологічного університету.
Керівництво енергокомпанії на чолі з Олексієм Шекетою охоче відгукнулося на звернення декану факультету університету провести для студентів безкоштовно навчання  з  питань електробезпеки та надання першої домедичної допомоги. 
Крім теоретичного курсу лекцій з електробезпеки,  заступником начальника служби охорони праці Володимиром Фоменко було  доведено інформацію про порядок надання першої домедичної допомоги в різних надзвичайних випадках.   Для ефективного закріплення знань, слухачам також були показані навчальні відеоролики та продемонстровано практичні дії з проведення реанімації на тренажері-манекені.
Таким чином була поповнена скарбничка благодійних добрих справ нашого Товариства, адже отримані знання нікому не завадять і за певних обставин допоможуть врятувати чиєсь життя.