СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 00.00.0000

Підсумки роботи за 2018 рік підведено

26 січня, під головуванням Олексія Шекети,  відбулася виробнича нарада по підведенню підсумків роботи ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго»  за 2017рік. Цього разу, нарада відбулася  в Радомишльському районі. Визначилися з найкращими серед РЕМ, та тими, хто зайняв за результатами рейтингу останні місця:

Перше місце посів Народицький РЕМ, друге та третє, за результатами роботи дісталися Житомирському  та Бердичівському відповідно. Останнє 24 місце посів Коростишівський РЕМ. 23 та 22 місце рейтингу  дісталися Черняхівському    та Ружинський   РЕМ.

На нараді суттєву увагу було приділено питанню реалізації електричної енергії та зменшенню заборгованості, обговорювалися  питання виконання інвестпрограми, принципи роботи по  зменшенню понаднормативних витрат електричної енергії,  розглядалися причини аварійних відключень в електромережі. Обговорили стан охорони праці, трудової дисципліни та антикорупційні заходи. Зосередили увагу на причинах незадовільних показників деяких РЕМ, які також вплинули на результати рейтингу.

Учасники наради, мали змогу відвідати музейний комплекс "Замок Радомисль", в якому зберігаються старовинні ікони, рушники, різні речі домашнього ужитку.