СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 24.10.2017

Виконання оперативних перемикань в мережі напругою 10 кВ вже можливо в Чуднівському РЕМ.

Диспетчери Чуднівського РЕМ 24 жовтня 2017р. отримали можливість виконання оперативних перемикань в мережі напругою 10 кВ, заживлених від  підстанції  Чуднів,  без погашення споживачів електроенергії.  Зруйнована помилкова теорія, яка з 1964 року (дата вводу в експлуатацію підстанції Чуднів) передавалася з покоління в покоління енергетиків  Чуднівщини,  про відсутність технічної  можливості  включення в «кільце» ліній 10 кВ з підстанцією, яка належить залізниці.
Наполегливість керівника ОДГ Чуднівського РЕМ Годлюка Ю.А. та допомога центральної диспетчерської служби разом з службами технічної дирекції  Компанії та працівниками залізниці  за один день виправили помилкову теорію. Змінено підключення двох трансформаторів до секцій шин напругою 35 кВ з зворотної  (С, В, А) на пряму  (А, В, С) послідовність підключення фаз. Проведено перевірку фазування та зміна підключення восьми кабельних ліній напругою 10 кВ до ВРП-10. Змінено схеми підключення та  введені  в експлуатацію комерційні обліки на приєднаннях напругою 10 кВ.
Проведена робота дає  можливість зменшити витрати паливно мастильних матеріалів на транспорт ОВБ, скоротити час виконання перемикань для виведення в ремонт електрообладнання підстанцій та головне без погашення споживачів електроенергії  Чуднівського РЕМ виводити в ремонт обладнання підстанцій та ліній.   
В роботі приймали участь дві бригади ОВБ та бригада МД Чуднівського РЕМ під керівництвом керівника ОДГ Годлюка Ю.А., бригада служби ПС під керівництвом майстра Красицького Р.Б., бригада служби обліку під керівництвом майстра Михайлова А.С.,  заступник начальника Козятинської дистанції електропостачання Мельничук І.П. разом з бригадами обліку, метрології  та ремонтної служби.  Відповідальний за координацію роботи бригад  Мальований В.М. – заступник начальника ЦДС.
Подібна робота  буде проведена  ще, як найменше, в десяти районах електромереж Компанії.