СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 17.10.2017

Відбулися змагання енергозбутових бригад

Цьогоріч вже у четверте  відбулися змагання з професійної майстерності між бригадами енергозбутових підрозділів Товариства.
Змагання складалися з п’ятьох етапів : перевірка знань з питань охорони праці, технології робіт та ПКЕЕ (ПКЕЕн),  монтаж схеми трифазного приладу обліку електроенергії на діючому стенді з перевіркою схеми підключення приладом ПНПО, виявлення порушень користування електричною енергією зі складанням акту ПКЕЕ та ПКЕЕн,  обстеження абонентської електроустановки зі складанням акту по пломбування та технічної перевірки,  виконання заміни однофазного приладу обліку електричної енергії , складання договору на постачання електричної енергії з юридичним та побутовим споживачем.
У зональних відбіркових етапах визначилися фіналісти змагань: енергозбутовики Андрушівського, Малинського, Житомирського, Пулинського та Черняхівського РЕМ.
Але найкращий РЕМ визначився  під час фінальних змагань, які пройшли 13 жовтня. Учасники  стверджують, що такі змагання подобаються, що до них готуються і, незважаючи на те, що завдання  не нові, бо зі всім цим стикаються щодня, нервують, бо впливає те, що роботи треба виконати на швидкість, а наявність спостерігачів – суддів змагань додає хвилювання.  Найкращу вправність проявили четвертий раз поспіль працівники Житомирського РЕМ, за що і отримали перехідний кубок змагань та головний приз – Портативний трифазний робочий еталон для перевірки лічильників. Друге місце посіла команда з Пулинського РЕМ, а третє -  Черняхівського РЕМ. За ІІ і ІІІ місце  колективи РЕМ отримали новенькі набори інструментів  та приладдя, які дуже знадобляться в роботі.