СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні побутові споживачі! Скористайтесь будь-яким способом передачі показів електролічильників, що запропоновані на сайті Товариства.

Новини / 22.09.2017

Інформація Житомиробленерго про вплив негоди 21-22 вересня 2017р. на електромережі Житомирської області (доповнено)

Внаслідок погіршення погодних умов, грози і шквального вітру протягом 21-22 вересня 2017р. в Житомирській області станом на 6 годину ранку було пошкоджено 2 лінії 10кВ, 2 участка і 69 ТП. Постраждали такі райони: Бердичівський, Черняхівський, Любарський, Житомирський, Ємільчинський, Новоград- Волинський, Чуднівський, Олевський. Станом на 11 годину 22 вересня усі населенні пункти заживлені. Через пряме потрапляння блискавки в трансформаторну підстанцію залишаються без  світла поодинокі споживачі -  лишаються знеструмленими 1 участок ЛЕП, 5 ТП. Аварійні роботи з відновлення електропостачання та усунення наслідків стихійних явищ проводяться працівниками обленерго  в найкоротші терміни.

Повідомлення жителів області про відключення електромереж та обриви проводів приймаються з будь-якого населеного пункту області цілодобово за єдиним телефонним номером  Колцентру ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» (0412) 40-21-50.

ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» закликає: Дотримуйтеся правил електробезпеки! Бережіть своє здоров’я і життя!

Прес-служба ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго»

Доповнено:

Станом на 15 годину в усіх споживачів зазначених вище  відновлено електропостачання.