СПОЖИВАЧАМ
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ АКЦІОНЕРІВ ТА СТЕЙКХОЛДЕРІВ
ТОВАРИСТВО

































© 2004-2023 Житомиробленерго





   
  Шановні абоненти! Про планові та аварійні відключення Ви маєте можливість дізнатися на сторінці "Відключення електроенергії" або при виклику особового рахунку в кабінеті побутового споживача або в telegram та viber ботах. Для отримання повідомлень про відключення на електронну пошту додайте свій e-mail в кабінеті.  

Новини / 12.09.2017

Пора відпусток житомирських енергетиків позаду. З новими силами у осінньо-зимовий період.

Для багатьох  працівників ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» не виникає питання куди поїхати оздоровитися під час літньої відпустки.  Для них з початку літа відкрила двері база відпочинку «Сімейний затишок», яка розташована  на березі Чорного моря у Залізному Порту. Усі номери добре умебльовані, є телевізор та кондиціонер. Працівники їдуть  відпочивати сім’ями, а щоб малеча не нудьгувала  встановлено ігровий майданчик.  Різноманітні  рослини, квіти й дерева додають як затишку  і приємного настрою відпочиваючим.  Гарний настрій і затишок забезпечують відпочивальникам   директор бази відпочинку  Юрій Молдованенко, а допомагає йому у щоденній турботі Лариса Молдованенко.
Тож протягом трьох літніх місяців у «Сімейному затишку» мали змогу відпочити 498 чоловік.   Море, сонце й інфраструктура  курортного селища  сприяли повноцінному відпочинку.
Опіку над організацією відпочинку взяло на себе керівництво енергокомпанії, на чолі з Олексієм Шекетою,  і профспілка Товариства, яку очолює Михайло Невмержицький.  Тож аби підбити підсумки  проведеної роботи, голови цехкомів профспілки  ПрАТ «ЕК «Житомиробленерго» , а це працівники служб та  відділів Товариства і  районів електромереж, зібралися разом у Залізному Порту. Разом з Михайлом Невмержицьким  вони мали змогу обговорити проблемні питання, поділитися напрацюваннями у специфічній профспілковій роботі та зазначити подальші кроки й плани.